Форуми газети "Все про бухгалтерський облiк"


Облік в ресторані

Облік в ресторані

Повідомлення Mariwa » 22/08/2013 13:38

Доброго дня. Мені пропонують роботу в ресторані гол. бухгалтером,сама ніколи з громадським харчуванням не стикалась тільки з оптовою торгівлею. Скажіть з чого почати і на що звернути увагу.
Аватар користувача
Mariwa
Професор
Професор
 
Повідомлення: 497
З нами з: 10/11/2009 18:19

Re: Облік в ресторані

Повідомлення AnnaBuhgalter » 05/11/2013 12:49

Рекомендую спец газеты "Все о бухгалтерском учете" № 65 за 2012 год.. Там расписано все от А до Я про учет в ресторанном хозяйстве!!
AnnaBuhgalter
Знавець
Знавець
 
Повідомлення: 24
З нами з: 04/11/2013 14:43

Re: Облік в ресторані

Повідомлення maria* » 05/11/2013 15:24

Mariwa,
Mariwa написав:на що звернути увагу.

заморочка з калькуляціями, якщо на цьому участкує бухг. тоді все , ОК.
Я чув стiльки наклепiв на Вашу адресу, що у мене немає сумнiвiв: Ви — прекрасна людина!
Оскар Уайльд
Аватар користувача
maria*
Теург
Теург
 
Повідомлення: 4602
З нами з: 23/04/2009 13:47


Повернутись до Громадське харчування

Хто зараз онлайн

Зареєстровані учасники: Bing [Bot], Google [Bot]