Форуми газети "Все про бухгалтерський облiк"

Сьогодні: 22/10/2018 05:16

Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]




Створити нову тему Відповісти  [ 1 повідомлення ] 
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: разделка туши
ПовідомленняДодано: 14/05/2014 12:09 
Знавець
Знавець

З нами з: 12/03/2010 15:47
Повідомлення: 24
Поскажите, пожалуйста с разделкой мяса: Поступило 109кг мяса (полутуша свинная) по цене 33,75 грн на сумму 3678,75грн. Оприходую на склад 109 кг на 3678,75грн, затем передаю на разделку ( накл на перемещение) , с разделки - акт разделки с новыми ценами на полуфабрикаты и их я уже оприходую на склад ? Подскажите, как формируются цены на полуфабрикаты, нормы я нашла с сборнике рецептур а с ценами не могу разобраться? в общем сумма по полуфабрикатам не должна быть больше суммы тушки? Если у кого есть акт разделки заполненный скиньте пожалуйста очень нужно SidelnikovaNY@dtek.com


Догори
 Профіль  
 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 1 повідомлення ] 

Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]


Хто зараз онлайн

Зареєстровані учасники: Google [Bot]


Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Український переклад © 2005-2010 Українська підтримка phpBB