Форуми газети "Все про бухгалтерський облiк"

Сьогодні: 23/10/2018 15:36

Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]




Створити нову тему Відповісти  [ 1 повідомлення ] 
Автор Повідомлення
ПовідомленняДодано: 08/09/2014 16:08 
Користувач
Користувач

З нами з: 16/02/2012 20:23
Повідомлення: 10
Добрий день! Допоможіть, будь-ласка, як відобразити в обліку списання продуктів на засолку огірків власними силами лікарні. Наш харчоблок сам засолив огірки. Де подивитись норми списання продуктів на засолку та норми природного убутку. Як розцінити в обліку квашені огірки. Які проводки в обліку треба зробити? Дякую всім, хто допоможе розібратись! :smls07:


Догори
 Профіль  
 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 1 повідомлення ] 

Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]


Хто зараз онлайн

Зареєстровані учасники: Bing [Bot], Google [Bot]


Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Український переклад © 2005-2010 Українська підтримка phpBB