знайшла статью - може кому "НУЖНА"
Несумлінний працівник-сумісник: хто відповідальний за порушення
Ситуація з життя
Приходить до мене якось слюсар наш, Василіч. Голову схилив, бачу — сумний і винний. Аж жаль його, але ж бачу, що клопоту приніс мені, бачу…
— Василічу, що вчудив? — його питаю.
— Та, така справа, Петре Йвановичу, вчудив, — каже. — Я ж після Різдва звільнився з «Комунальника», а до вас так і не оформився як слід, так і працюю сумісником. Не знаю, що його тепер і робити! Візьмеш на основну роботу чи взагалі виженеш?
— От щоб тобі! Чого ж ти трудову не приніс? Вже давно б перевели з сумісників! А тепер мені, мабуть, і штраф платити! Іди, Василічу, з очей та трудову принеси! А я буду читати, що і як тепер виправити. Це ж і бухгалтерію, і кадри, мабуть, зачепить.
Знаходимо вихід
От бачте, колеги, яке мені завжди трапляється? Що не день — нові сюрпризи. Поясню трохи вам, що ж у нас сталося.
Наш Василіч здавна вже працював слюсарем у місцевому КП «Комунальник». Я його все зманював до нас, бо ж розумний та працьовитий, справу свою знає. Ледве вмовив сумісником на півставки прийти, і ось уже майже рік він у нас працює. Подивився, що в нас-таки краще, дівчата гарніші і додому ближче, і вирішив у нас лишитись на основну роботу. Воно й добре, але… Але про те, що він вирішив, так нікому й не сказав. Ну «не сказав» у нашому розумінні: жодних документів не приніс, заяву не писав, працює собі та й працює. З «Комунальника» звільнився, а у нас на основну роботу як слід не перевівся. От наша бухгалтерія та «кадри» ще й досі вважають, що він сумісник, а по суті це в нього вже основна робота. Виходить, що з січня 2016 року Василіч наш не мав основного місця роботи, хоч і в нас сумісником був.
Він якось довідався, що на його совісті промах, та й прийшов жалітися і на основну роботу проситися. А мені тепер розгрібати.
І дивіться, що я знайшов. На сайті Держпраці у Хмельницькій області1 є роз’яснення такої ж ситуації! Що ж пише нам Держпраці? Досить чіткий алгоритм. Я вам його тут наводжу — і мені згодиться і вам, якщо у вас якийсь «василіч» забудькуватий трудову не принесе. Отже, покроково.
1. Скласти Акт. Я (ну, чи ви, керівник словом) повинен скласти акт2 про те, що працівник нарешті приніс трудову книжку на підприємство, де він працює за сумісництвом.
2. Заручитися поясненнями працівника. Витребувати в такого «забудька» пояснення з цього приводу та чому він не повідомив про звільнення з основного місця роботи керівника ще у січні 2016 року.
3. Взяти заяву. Як ви розумієте, працівник пише заяву2 про переведення його із сумісництва на основне місце роботи, а керівник (тобто я!) видає відповідний наказ.
Вуаля! Порушень немає, штрафів — теж!
Так-так, Держпраці заявило що кадровику/бухгалтеру підприємства в цьому випадку штрафи не загрожують, оскільки це саме працівник не виконав необхідних дій для завчасного повідомлення керівника підприємства, де він працює за сумісництвом, про звільнення з основного місця роботи. Втім, і працівнику покарання немає, тож покладаємось лише на його совість.
Зрадів я! Виходить, не тільки в мене таке трапляється, якщо навіть Держпраці роз’яснення давало!
Вам усього найкращого та сумлінних сумісників!
Писав для Вас
позитивно налаштований Петро АС!
1http://km.dsp.gov.ua/index.php?newsid=3251
2У довільній формі.
УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРАЦІ У ХМЕЛЬНИЦІКІЙ ОБЛАСТІ
Про деякі питання роботи за сумісництвом
Питання: Звільнившись з основного місця роботи, працівник не повідомив про це на підприємстві, де він працює за сумісництвом. Через чотири місяці він приніс трудову книжку, в якій було зазначено, що він звільнений ще в грудні 2015 року. Які дії має зробити бухгалтер підприємства, де він працює за сумісництвом? Якщо виходить, що з грудня 2015 року він не мав основного місця роботи, чи загрожує це штрафами?
Відповідь: Керівнику підприємства потрібно скласти акт про те, що працівник приніс трудову книжку на підприємство, де він працює за сумісництвом, а також взяти пояснення від працівника з цього приводу та чому він не повідомив про звільнення з основного місця роботи керівника ще у грудні 2015 року. Далі працівник пише заяву про переведення його із сумісництва на основне місце роботи, а керівник видає відповідний наказ.
Бухгалтеру підприємства у цьому випадку штрафи не загрожують, оскільки працівник не виконав необхідних дій для завчасного повідомлення керівника підприємства, де він працює за сумісництвом, про звільнення з основного місця роботи.
_________________ Только единицы знают, что миллионы состоят из нулей.
Востаннє редагувалось R160216 в 25/05/2016 11:33, всього редагувалось 1 раз.
|