дуже вузькопрофільна у вас спеціалізація.. тому сумніваюсь, що хтось дасть готову калькуляцію.. спробуйте скласти самі.. спочатку дослідіть весь процес вирощування риби.. подивіться, які витрати при цьому несе підприємство і як вони повязані із цим процесом.. чи диференціюються витрати залежно від виду риби.. відштовхуючись від цього можна спробувати самостійно скласти калькуляцію..
+ можна глянути на старе ТИПОВЕ ПОЛОЖЕННЯ з планування, обліку і калькулювання собівартості продукції (робіт, послуг) сільськогосподарських підприємств, затверджене постановою Кабінету Міністрів України від 23 квітня 1996 р. № 452 чи наказ Мінагро "Про затвердження Методичних рекомендацій з планування, обліку і калькулювання собівартості продукції (робіт, послуг) сільськогосподарських підприємств" від N 132 від 18.05.2001
|